Geen woonwens is hetzelfde!

Zuidachterweg 2 in Ooltgensplaat

Retourneren

Voldoet je bestelling niet aan je verwachting, dan heb je het recht het artikel, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen retour te melden. Deze tijd gaat in op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te zenden naar GO-Homestyle.

Wanneer de bestelling in goede staat is ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten maar exclusief de verzendkosten van retourzending (€ 5,50), binnen 14 dagen op je bankrekening overgemaakt.

Stuur je een deel van je bestelling retour of was je bestelling gratis verzonden dan vergoeden wij het aankoopbedrag van de teruggestuurde artikelen maar niet de verzendkosten.

Hoe te retourneren?

Wanneer je een artikel wilt retourneren, stuur dan even een mailtje naar info@go-homestyle om door te geven dat je zending (of een deel ervan) retour komt.

Het artikel dient binnen 14 dagen in de originele staat en onbeschadigd retour te worden gestuurd. Beschadigde, gebruikte of bevuilde artikelen en onjuiste frankering worden niet geaccepteerd en kunnen wij niet behandeling nemen. Graag het verzendbewijs goed bewaren, dit is het bewijs dat je het pakket hebt teruggestuurd en zo kunnen we het pakket altijd traceren. 

Je kunt het product natuurlijk ook altijd gewoon terug brengen of ruilen in onze winkel aan de zuidachterweg 2 in Ooltgensplaat.

Ruilen

Wil je een product ruilen? Geen enkel probleem, neem even contact op met info@go-homestyle.nl. De verzendkosten die je maakt om je bestelling terug te sturen worden niet door GO-Homestyle vergoed en zijn dus voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs altijd goed te bewaren.